A+ A A-

Startsida

I vår restaurang erbjuder vi god mat i en fantastisk omgivning med Kökars vackraste utsikt!
Vi sätter stort värde på att gästerna ska vara nöjda när de besökt oss och vi är stolta över att många kommer år efter år. Vissa kvällar bjuder vi på levande musik, vilket är mycket uppskattat, se under fliken restaurang för närmare information. Utöver restaurangen som är belägen högt uppe på klipporna, finns en gästhamn med plats för 50 båtar. Viken kallas för Väster i Sundet och ligger naturligt skyddad av bergen runt omkring.

Om Du inte färdas med båt och därför behöver boende kan Du hyra en av våra övernattningsstugor. På området finns även en butik som säljer livsmedel och bränsle. Där kan Du också hyra cykel, roddbåt eller kajak och på så sätt uppleva Kökar antingen från land eller från vatten. Vill Du, finns det fiskekort att köpa eller så kan Du spela minigolf på banan som ligger alldeles nedanför restaurangen.

I vår nybyggda strandbastu alldeles vid vattnet kan Du ta ett varmt bastubad med svalkande dopp innan Du går och tar en drink i restaurangen och njuter av den underbara solnedgången. Vill Du veta vad som händer på Kökar under sommaren? Besök www.kokar.ax eller för att få information om händelser just nu, Kökars informationsblad.

                          Välkomna till Kökar! 

Kontaktuppgifter

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobiltel. +358 (0)457 5555 800

Restuarang direkt +358 (0)18 55800

KÖKAR är annorlunda

Kökar Havspaviljong Ab, Västra sundet, 22730 KÖKAR | +358 (0)457 5555 800  | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.ax
Site by 360.ax | Powered by Joomla! | Login